Welkom bij Yessika.nl • Bureau voor grafisch ontwerp en vormgeving in Vlissingen

Het AIDA Model: uitleg en voorbeelden

Het AIDA-model is een marketingmodel waarbij vier essentiële stappen die in een reclame-uiting aan bod moeten komen, beschreven worden. AIDA is een acroniem dat gevormd wordt door Attention, Interest, Desire en Action.

Lees meer


Een VIP-dag, ook iets voor jou?

Wim was al een tijdje op zoek naar een manier om er achter te komen hoe hij zijn doelgroep beter kon benaderen. Wim is coach, trainer en docent. Hij is oprichter van Life is a journey en helpt o.a. vastgelopen jongeren bij het maken van een (studie)keuze. Wim barst van de ideeën en zodoende deelde hij zijn bedrijf op door diverse diensten aan te bieden. Uiteindelijk merkte hij dat dit niet de juiste manier is. Wat hij nodig heeft is focus en een duidelijk plan van aanpak om er achter te komen wie zijn ideale doelgroep is en welke uitstraling daarbij past.

Lees meer


Een coach? Nergens voor nodig! (Dacht ik...)

Een tijd geleden vond ik het maar overdreven dat zoveel ondernemers een coach in de arm namen. Kom op zeg, je weet zelf toch wel hoe je je zaakjes moet regelen? Kan een coach echt zoveel voor je betekenen?
Nou lieve mensen, ik heb een antwoord!
Ik zat begin dit jaar een beetje in de knoop. 2017 was een vrij heftig en behoorlijk druk jaar, het was tijd voor een nieuwe start. Maar ja, hoe zorg je er voor dat je bedrijf wat beter gaat lopen? Dat je de juiste keuzes maakt, jezelf niet overwerkt, genoeg tijd hebt voor man, kinderen en vrienden...?

Lees meer


Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?
Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of een afspraak!