Een coach? Nergens voor nodig! (Dacht ik...)

Een tijd geleden vond ik het maar overdreven dat zoveel ondernemers een coach in de arm namen. Kom op zeg, je weet zelf toch wel hoe je je zaakjes moet regelen? Kan een coach echt zoveel voor je betekenen?

Nou lieve mensen, ik heb een antwoord!

Ik zat begin dit jaar een beetje in de knoop. 2017 was een vrij heftig en behoorlijk druk jaar, het was tijd voor een nieuwe start. Maar ja, hoe zorg je er voor dat je bedrijf wat beter gaat lopen? Dat je de juiste keuzes maakt, jezelf niet overwerkt, genoeg tijd hebt voor man, kinderen en vrienden...?

Op een avond ergens begin mei was ik weer eens aan het piekeren over wat ik nu wilde en hoe het beter kon. Ik open LinkedIn en prompt krijg ik een berichtje binnen van iemand die ik goed ken. Hij stuurt me een link naar de website van een coach, een coach speciaal voor ontwerpers zelfs! Of dat niet iets voor mij was.... Ik begin te lezen, en betrap mezelf erop dat ik dit eigenlijk wel een heeeel interessant verhaal vind...

Lang verhaal kort: na een heel fijn gesprek en veel nadenken en overleggen durf ik het aan: begin juni stap ik in het halfjaarprogramma bij Anne Kluijfhout

Nu ik het hele programma heb afgerond kan ik je zeggen: wat een geweldige coach is zij! En wat heb ik enorm veel geleerd! En wat heb ik fantastische resultaten behaald!!

Lieve ontwerpers, zoek je een coach die je helpt om:

  • Je omzet te laten groeien
  • Uitdagende opdrachten te krijgen, die echt bij jou passen
  • Je klanten nog veel beter van dienst te kunnen zijn
  • Keuzes te maken in wat je wel en niet moet doen om het beste in jezelf en je bedrijf naar boven te halen
  • Te zorgen dat je tegelijk tijd overhoudt voor jezelf en je gezin

Denk er dan eens over na om in gesprek te gaan met Anne!

Als je meer wil weten over wat het programma voor mij heeft betekent mag je mij altijd een PB sturen, ik vertel je graag meer over waar Anne mij mee heeft geholpen!

Kijk op de website van Anne voor meer informatie.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?
Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of een afspraak!