Een VIP-dag, ook iets voor jou?

Lees hieronder het verhaal van een enthousiaste klant!

Wim was al een tijdje op zoek naar een manier om er achter te komen hoe hij zijn doelgroep beter kon benaderen. Wim is coach, trainer en docent. Hij is oprichter van Life is a journey en helpt o.a. vastgelopen jongeren bij het maken van een (studie)keuze. Wim barst van de ideeën en zodoende deelde hij zijn bedrijf op door diverse diensten aan te bieden. Uiteindelijk merkte hij dat dit niet de juiste manier is. Wat hij nodig heeft is focus en een duidelijk plan van aanpak om er achter te komen wie zijn ideale doelgroep is en welke uitstraling daarbij past.

Intussen dacht ik na over een manier waarop ik mijn klanten beter kan helpen. Vaak is een kort gesprek of brainstormsessie voldoende om aan de slag te kunnen gaan. Maar er zijn ook klanten waarbij je dieper moet graven om erachter te komen wie ze zijn, wat bij ze past en welke doelgroep ze het liefst willen aanspreken. Ik bedacht een VIP-dag waarbij de klant een hele werkdag mijn onverdeelde aandacht krijgt en waarbij we flinke stappen kunnen zetten. Deze VIP-dag stelde ik voor aan Wim, waar ik net over vertelde. Hij was direct enthousiast en we planden een dag!

De VIP-dag werd een groot succes! Wim zei na afloop:
"Dit hadden we eigenlijk twee jaar geleden al moeten doen!"

Wim vertelt:
"Ik wil een nieuwe richting op met mijn bedrijf. Maar hoe pak je dat aan? Een soort re-branding, of moet het een nieuw merk worden? Waar moet ik beginnen? Jessica kwam met het idee om een VIP-dag te doen en dat was exact wat ik nodig had.
Met de hulp van Yessika.nl wil ik graag de juiste doelgroep aanspreken door middel van een vernieuwde uitstraling. Bovendien moet het mijn identiteit en waarden uitstralen. Omdat het mij ontbreekt aan tijd en expertise, focus heb ik hierbij echt hulp nodig!
Jessica vroeg nog hoe belangrijk dit voor mij is. Het is erg belangrijk, omdat ik graag de juiste doelgroep wil helpen en daarmee het maximale kan toevoegen aan de samenleving. Ik werk vanuit mijn hart, dus het ‘moet’ kloppen!
Tijdens de VIP-dag vond ik het inhoudelijk erg prettig om stap voor stap door het proces te gaan dat nodig is om tot de juiste uitstraling te komen. Het was persoonlijk en goed geregeld. Vooral de stappen waren helder en de oefening ‘Omschrijf jezelf als…..’ Vond ik leuk om te doen en waardevol. Het gaf nieuwe inzichten.
De nieuwe look & feel die eruit is gekomen klopt voor mijn gevoel helemaal bij wat we besproken hebben.
Ik heb weer veel nieuws geleerd door over dingen na te denken op een gestructureerde manier.
Ook helpt het mij te focussen, zodat ik andere zaken los kan gaan laten en over kan gaan dragen. En last but not least: ik heb zin om hiermee naar buiten te treden!"

Ben je nieuwsgierig geworden naar de inhoud van een VIP-dag en wil je meer informatie?

Bel me (0118-707070) of stuur een mail naar: info@yessika.nl.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?
Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of een afspraak!