Over Jessica

Ik ben een echte Zeeuwse: geboren en opgegroeid in Middelburg. Na elf jaar in Vlissingen te hebben gewoond, ben ik nu woonachtig in Oost-Souburg.

Na mijn afstuderen in 2006 aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam heb ik bij diverse reclamebureaus gewerkt. In april 2013 heb ik Yessika.nl opgericht.

Ik ben getrouwd met Michiel en samen hebben we drie kinderen. De combinatie van mijn werk als vormgever en de zorg voor mijn gezin vergt de nodige creativiteit en flexibiliteit. Dit vind ik een leuke uitdaging en het geeft mij steeds weer nieuwe inspiratie!

Ik werk vanuit huis en dat zorgt er voor dat ik flexibel met mijn tijd om kan gaan. Een spoedklus tussendoor of ‘s avonds een ontwerp aanpassen is voor mij over het algemeen geen enkel probleem.

Ik woon en werk in Oost-Souburg maar ook opdrachtgevers buiten Zeeland weten mij te vinden. Met veel plezier en enthousiasme help ik mijn klanten bij het zoeken naar de juiste uitstraling, kleuren, typografie en vormen in zowel online als offline uitingen.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?
Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of een afspraak!