Over Jessica

Ik ben een echte Zeeuwse: geboren en opgegroeid in Middelburg, nu woonachtig in Vlissingen.

Na mijn afstuderen in 2006 aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam heb ik bij diverse reclamebureaus gewerkt. In april 2013 heb ik Yessika.nl opgericht.

Ik ben getrouwd met Michiel en samen hebben we drie kinderen. De combinatie van mijn werk als vormgever en de zorg voor mijn gezin vergt de nodige creativiteit en flexibiliteit. Dit vind ik een leuke uitdaging en het geeft mij steeds weer nieuwe inspiratie!

Ik werk vanuit huis en dat zorgt er voor dat ik flexibel met mijn tijd om kan gaan. Een spoedklus tussendoor of ‘s avonds een ontwerp aanpassen is voor mij over het algemeen geen enkel probleem.

Ik woon en werk in Vlissingen maar ook opdrachtgevers buiten Zeeland weten mij te vinden. Met veel plezier en enthousiasme help ik mijn klanten bij het zoeken naar de juiste uitstraling, kleuren, typografie en vormen in zowel online als offline uitingen.


Prints & Posters

Naast Yessika.nl heb ik ook een hele leuke webshop vol met uniek ontworpen posters!

Prints & Posters is een webshop met uniek ontworpen posters, geschikt voor elk interieur. Van industrieel tot bohemian en van urban tot vintage, bij Prints & Posters vind je altijd wel een ontwerp passend bij jouw persoonlijke stijl.
We vinden het belangrijk dat je jezelf kunt zijn en je prettig voelt in elke ruimte van je huis! Met onze posters kun je uitstralen wie je bent en de juiste sfeer om je heen creëren. Wat onze prints en posters extra uniek maakt, is dat veel van de ontwerpen naar jouw persoonlijke smaak aangepast kunnen worden. Dus heb je een poster in onze webwinkel gezien maar wil je een andere kleur of tekst? Geen probleem! Geef het aan bij je bestelling en we sturen je een voorbeeld toe.

www.printsenposters.nl

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?
Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of een afspraak!