Klanten over Yessika.nl

Rianne Versteeg  •  Doulapraktijk Febe

"Jessica is een schat van een vrouw die ook nog eens goed is in wat ze doet. Ze heeft voor mijn doulapraktijk een prachtig logo en visitekaartjes ontworpen. Het was voor mijzelf even zoeken wat ik wilde qua logo, maar nadat we samen over mijn ideeën hebben gesproken kwam Jessica al snel met een ontwerp dat voor mij 'klikte'. Het was voor haar geen probleem om nog wat details aan te passen, net zo lang tot het helemaal naar mijn zin was. Ik ben heel blij met het eindresultaat!"


Mart-Jan van der Maas  •  Alongsiders Europe

"Ik ken Jessica al zo’n 20 jaar en in die tijd heeft ze een aantal heel mooie ontwerpen voor mij gemaakt. Altijd betrokken en persoonlijk, altijd op zoek naar de ‘klik’ en nét dat beetje extra. Haar recente ontwerp voor Alongsiders Europe - en hoe dat voortkomt uit haar persoonlijke betrokkenheid bij deze beweging - zet daar nog eens een dikke streep onder. Moet ik nog zeggen dat ik Jessica van harte aanbeveel?"


Erna de Landmeter  •  Regenbloem

"Het is fijn samenwerken met Jessica. Ons contact verliep vlot en soepel. Ze denkt actief en enthousiast mee over wat ik wilde voor mijn praktijk Regenbloem. Ze heeft goed begrepen waar mijn praktijk voor staat, en dit kunnen verbeelden in een prachtig logo met mooie vormen en kleuren. Ik krijg er regelmatig complimenten over, als ook over de flyers en boekenleggers die ze heeft vormgegeven. Jessica is een vrouw die haar vak verstaat. En ik zou haar zeker bij iedereen aanbevelen."


Cobi van Velzen  •  Kijk op Zaken

“Al enige tijd werken wij als Kijk op Zaken samen met Jessica de Jong van Yessika. Dat bevalt ons heel goed. De flyers die we hebben laten ontwerpen zien er professioneel uit en zijn passend voor onze doelgroep. Wat ik vooral prettig vind, is dat Jessica heel toegankelijk is, meedenkt met wat wij willen en wat onze doelgroep verwacht. Met haar kun je supersnel schakelen. Heerlijk!”


Jedidja en Lennard de Rijke  •  Vinea

"Jessica, bedankt voor het geweldig vormgeven van ons logo. In een vroeg stadium waarin we nog bezig waren met het concretiseren en onder woorden brengen van onze uiteenlopende diensten, wist jij deze al vorm te geven in een zeer passend logo! Jessica heeft weinig woorden nodig om met een schitterend en passend ontwerp te komen. Ze weet wat maatwerk is en heeft een goede sensitiviteit om in haar ontwerp de opdrachtgever recht te doen! Dank voor jouw diensten! We bevelen Jessica zeker aan!"


Kimberley Berendsen  •  Verloskundigepraktijk Veere

"Jessica heeft het ontwerp van het zwangerschapsboekje voor onze verloskundigepraktijk verzorgd. Jessica begreep al snel welke sfeer wij in ons product wilden zien. Ze ging er zeer vlot mee aan de slag en kwam met een heel mooi eerste concept. Na wat kleine aanpassingen hadden wij al resultaat waar we erg blij mee zijn. Het is prettig samenwerken met Jessica!"


Simon van Lit  •  Grafsteenwinkel.nl

“Samenwerken met Jessica is één van de beste keuzes die wij hebben gemaakt. Zij weet het gevoel wat we willen overbrengen met Grafsteenwinkel perfect te vangen in haar ontwerpen. Daarnaast verloopt de communicatie erg prettig. Jessica snapt bij een briefing (mondeling of per mail) direct wat we echt nodig hebben. Ze draagt constant haar steentje bij om Grafsteenwinkel naar het volgende niveau te helpen.”


Francesco Cavallieri  •  Cavallieri & Co

"Jessica de Jong van Yessika.nl is voor ons bedrijf Cavallieri & Co de expert op het gebied van grafisch ontwerp en vormgeving. We werken graag met haar samen en elke keer dat ze ontwerpt is voor ons én de klant altijd weer een aangename verrassing."


Izaak Koppejan  •  DK Belastingadvies

“Bedankt Jessica voor het uitstekende ontwerp en de verdere realisatie van onze website www.dkbelastingadvies.nl. Met een werkwijze die zich kenmerkt door een creatieve, servicegerichte en professionele aanpak, is jouw werk op het gebied van grafisch ontwerp en vormgeving zeer aan te bevelen!”


Katja van Aller  •  De verloskundige draagt

"Jessica heeft voor mijn bedrijf 'De verloskundige draagt' een logo en huisstijl gecreëerd. Ik ben ontzettend blij met het resultaat! Toen ik aangaf dat ik het voor een bepaalde datum graag af wilde hebben is ze er direct mee aan de slag gegaan. Ze heeft goed geluisterd naar mijn wensen en neergezet wat ik wilde."


Mary Remijnse  •  Fotograaf en Filmmaker

“Ik werk al jaren samen met Jessica aan de GirlsFuture. Zij is de vormgever van de Zeeuwse glossy en weet er iedere keer weer iets prachtigs van te maken. Iedere editie is uniek maar past altijd perfect in het totaalconcept. Hierdoor is de herkenbaarheid van het blad heel groot. Jessica is creatief, communiceert helder, voelt goed aan wat je bedoelt en haalt altijd de deadlines. Heerlijk om met haar samen te werken!”


Harrie Roubos  •  Graaf Jan van Nassauschool

“Jessica betekent veel voor goed PR materiaal voor de Graaf Jan van Nassauschool! Zij heeft ons logo ontworpen, de schoolgids opnieuw vormgegeven, ontwerpt boekenleggers, maakt onze nieuwsbrieven op en nog veel meer. Iemand die haar vak verstaat, aanbevolen!”


Wim Slabbekoorn  •  Life is a journey

“Ik ben zeer tevreden over de uitingen die Jessica voor mijn bedrijf Life is a journey heeft gemaakt. Zelf kom je er gewoon niet meer uit, dan is het heel fijn om samen met Jessica stap voor stap je huisstijl te ontwikkelen. Advertentie, folder, Facebookuitingen, basisachtergronden voor mijn quotes etc. Ideaal en mooi! Ook over mijn VIP-dag met Jessica ben ik erg enthousiast!”


Gwendolyn Pieters  •  Pieters Fotografie

“Jessica heeft diverse producten voor mijn bedrijf Pieters fotografie gerealiseerd, zoals flyers, briefpapier en cadeaubon. Ik ben superblij met het resultaat. Ook het overleg met betrekking tot mijn wensen was heel fijn. Ik zou Jessica zeker aanraden!”


Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?
Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of een afspraak!