Klanten over Yessika.nl

Kimberley Berendsen  •  Verloskundigepraktijk Veere

"Jessica heeft het ontwerp van het zwangerschapsboekje voor onze verloskundigepraktijk verzorgd. Jessica begreep al snel welke sfeer wij in ons product wilden zien. Ze ging er zeer vlot mee aan de slag en kwam met een heel mooi eerste concept. Na wat kleine aanpassingen hadden wij al resultaat waar we erg blij mee zijn. Het is prettig samenwerken met Jessica!"


Simon van Lit  •  Grafsteenwinkel.nl

“Samenwerken met Jessica is één van de beste keuzes die wij hebben gemaakt. Zij weet het gevoel wat we willen overbrengen met Grafsteenwinkel perfect te vangen in haar ontwerpen. Daarnaast verloopt de communicatie erg prettig. Jessica snapt bij een briefing (mondeling of per mail) direct wat we echt nodig hebben. Ze draagt constant haar steentje bij om Grafsteenwinkel naar het volgende niveau te helpen.”


Francesco Cavallieri  •  Cavallieri & Co

"Jessica de Jong van Yessika.nl is voor ons bedrijf Cavallieri & Co de expert op het gebied van grafisch ontwerp en vormgeving. We werken graag met haar samen en elke keer dat ze ontwerpt is voor ons én de klant altijd weer een aangename verassing."


Izaak Koppejan  •  DK Belastingadvies

“Bedankt Jessica voor het uitstekende ontwerp en de verdere realisatie van onze website www.dkbelastingadvies.nl. Met een werkwijze die zich kenmerkt door een creatieve, servicegerichte en professionele aanpak, is jouw werk op het gebied van grafisch ontwerp en vormgeving zeer aan te bevelen!”


Katja van Aller  •  De verloskundige draagt

"Jessica heeft voor mijn bedrijf 'De verloskundige draagt' een logo en huisstijl gecreëerd. Ik ben ontzettend blij met het resultaat! Toen ik aangaf dat ik het voor een bepaalde datum graag af wilde hebben is ze er direct mee aan de slag gegaan. Ze heeft goed geluisterd naar mijn wensen en neergezet wat ik wilde."


Mary Remijnse  •  Fotograaf en Filmmaker

“Ik werk al jaren samen met Jessica aan de GirlsFuture. Zij is de vormgever van de Zeeuwse glossy en weet er iedere keer weer iets prachtigs van te maken. Iedere editie is uniek maar past altijd perfect in het totaalconcept. Hierdoor is de herkenbaarheid van het blad heel groot. Jessica is creatief, communiceert helder, voelt goed aan wat je bedoelt en haalt altijd de deadlines. Heerlijk om met haar samen te werken!”


Harrie Roubos  •  Graaf Jan van Nassauschool

“Jessica betekent veel voor goed PR materiaal voor de Graaf Jan van Nassauschool! Zij heeft ons logo ontworpen, de schoolgids opnieuw vormgegeven, ontwerpt boekenleggers, maakt onze nieuwsbrieven op en nog veel meer. Iemand die haar vak verstaat, aanbevolen!”


Wim Slabbekoorn  •  Life is a journey

“Ik ben zeer tevreden over de uitingen die Jessica voor mijn bedrijf Life is a journey heeft gemaakt. Zelf kom je er gewoon niet meer uit, dan is het heel fijn om samen met Jessica stap voor stap je huisstijl te ontwikkelen. Advertentie, folder, Facebookuitingen, basisachtergronden voor mijn quotes etc. Ideaal en mooi! Ook over mijn VIP-dag met Jessica ben ik erg enthousiast!”


Gwendolyn Pieters  •  Pieters Fotografie

“Jessica heeft diverse producten voor mijn bedrijf Pieters fotografie gerealiseerd, zoals flyers, briefpapier en cadeaubon. Ik ben superblij met het resultaat. Ook het overleg met betrekking tot mijn wensen was heel fijn. Ik zou Jessica zeker aanraden!”


Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?
Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of een afspraak!