Reviews

Wat zeggen klanten over Yessika.nl?

Wim Slabbekoorn - Life is a journey “Ik ben zeer tevreden over de uitingen die Jessica voor mijn bedrijf Life is a journey heeft gemaakt. Zelf kom je er gewoon niet meer uit, dan is het ideaal dat je als zzp-er een abonnement kunt afsluiten, zodat je stap voor stap je huisstijl kunt ontwikkelen. Advertentie, folder, Facebookuitingen, basisachtergronden voor mijn quotes etc. Ideaal en mooi!”

Mary Remijnse - Fotograaf en Filmmaker "Ik werk al jaren samen met Jessica aan de GirlsFuture. Zij is de vormgever van de Zeeuwse glossy en weet er iedere keer weer iets prachtigs van te maken. Iedere editie is uniek maar past altijd perfect in het totaalconcept. Hierdoor is de herkenbaarheid van het blad heel groot. Jessica is creatief, communiceert helder, voelt goed aan wat je bedoelt en haalt altijd de deadlines. Heerlijk om met haar samen te werken!"

Izaak Koppejan - DK Belastingadvies  "Bedankt Jessica voor het uitstekende ontwerp en de verdere realisatie van onze website www.dkbelastingadvies.nl. Met een werkwijze die zich kenmerkt door een creatieve, service-gerichte en professionele aanpak, is jouw werk op het gebied van grafisch ontwerp en vormgeving zeer aan te bevelen!"

Harrie Roubos - Graaf Jan van Nassauschool “Jessica betekent veel voor goed PR materiaal voor de Graaf Jan van Nassauschool! Zij heeft onze schoolgids opnieuw vormgegeven, ontwerpt boekenleggers, maakt onze nieuwsbrieven op en nog veel meer. Iemand die haar vak verstaat, aanbevolen!”

Simon van Lit - Grafsteenwinkel “Samenwerken met Jessica is één van de beste keuzes die wij hebben gemaakt. Zij weet het gevoel wat we willen overbrengen met Grafsteenwinkel perfect te vangen in haar ontwerpen. Daarnaast verloopt de communicatie erg prettig. Jessica snapt bij een briefing (mondeling of per mail) direct wat we echt nodig hebben. Ze draagt constant haar steentje bij om Grafsteenwinkel naar het volgende niveau te helpen.”

Gwendolyn Pieters - Pieters Fotografie “Jessica heeft diverse zaken voor me geregeld, zoals flyers, briefpapier en cadeaubon. Ik ben superblij met het resultaat. Ook het overleg was supergoed over mijn wensen. Ik zou Jessica zeker aanraden!”

Janneke Goudswaard “Jessica is enthousiast, flexibel en met hart en ziel betrokken bij het werk dat ze doet. Ze heeft oog voor de doelgroep, denkt actief mee met de klant en heeft een focus op kwaliteit. Elk detail telt, hoe groot of klein de opdracht ook is. Ik werk al jaren naar volle tevredenheid en met veel plezier met haar samen. Van harte aanbevolen!”