Waar kan ik je mee van dienst zijn?

Ontwerp en vormgeving van grafische producten

De volgende uitingen kan ik voor je ontwerpen, vormgeven en wanneer nodig laten drukken.
logo - Dit is vaak het eerste herkenningspunt wat je van een bedrijf of organisatie ziet. Het kan een grafisch symbool zijn (beeldmerk), bestaan uit tekst (woordmerk) of een combinatie van deze twee.

Lees verder...

Website

Voor het verzorgen van een complete website kun je ook bij mij terecht. Ik ben van mening dat je als ontwerper vooral moet doen waar je goed in bent. Dat betekent in mijn geval dat ik websites wel ontwerp maar niet zelf bouw.

Lees verder...

Prints & Posters

Naast Yessika.nl heb ik ook een hele leuke webshop vol met uniek ontworpen posters!
Prints & Posters is een webshop met uniek ontworpen posters, geschikt voor elk interieur. Van industrieel tot bohemian en van urban tot vintage, bij Prints & Posters vind je altijd wel een ontwerp passend bij jouw persoonlijke stijl.

Lees verder...

Gratis brainstormsessie

Je bent ondernemer en wil graag een professionele bedrijfsuitstraling. Als je wilt weten wat ik hierbij voor jou kan betekenen kun je een gratis brainstormsessie bij mij inplannen.

Lees verder...

VIP-dag

Er zijn klanten waarbij ik dieper moet graven om erachter te komen wie ze zijn, wat bij ze past en welke doelgroep ze het liefst willen aanspreken. Sinds kort kun je bij mij ook een VIP-dag afnemen, waarbij je een hele werkdag mijn onverdeelde aandacht krijgt en waarbij we flinke stappen kunnen zetten.

Lees verder...

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?
Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of een afspraak!