Waar kan ik je mee van dienst zijn?

Ontwerp en vormgeving van grafische producten

De volgende uitingen kan ik voor je ontwerpen, vormgeven en wanneer nodig laten drukken.
logo - Dit is vaak het eerste herkenningspunt wat je van een bedrijf of organisatie ziet. Het kan een grafisch symbool zijn (beeldmerk), bestaan uit tekst (woordmerk) of een combinatie van deze twee.
huisstijl - Dit is de bedrijfsidentiteit. Kleuren, vormen, lettertypes, beeldmerken en een bepaalde stijl van fotografie vormen samen de huisstijl. Onderdelen die vanuit de huisstijl als eerste basis worden ontworpen zijn meestal: het briefpapier, de visitekaartjes, de enveloppen, belettering van pand en/of auto en de visuals voor social media.
promotiemateriaal - Om de diensten van jouw bedrijf te promoten is het inzetten van bepaalde producten erg nuttig. Brochures, folders, posters en flyers kunnen helpen om de informatie en boodschap die jij wil overbrengen op een aantrekkelijke manier te presenteren aan jouw potentiële klant of doelgroep.
zichtbaar blijven - Door middel van advertenties, nieuwsbrieven en social media blijf je bij je doelgroep en klanten opvallen. Als ze vaak jouw diensten voorbij zien komen via allerlei kanalen zullen ze je niet snel vergeten en is de kans groot dat je steeds nieuwe opdrachten binnenhaalt.
grote projecten - Wil je écht opvallen en heb je veel te vertellen dan is een magazine de perfecte manier om binnen te komen bij jouw doelgroep. Het produceren van een magazine is een flinke klus. Wil je het goed doen? Dan zul je ook de hulp van een tekstschrijver, fotograaf en vormgever moeten inschakelen.


Websites

Ik ben van mening dat je als ontwerper vooral moet doen waar je goed in bent. Dat betekent in mijn geval dat ik websites wel ontwerp maar niet zelf bouw. Het bouwen besteed ik uit aan het team van Cavallieri & Co. Zij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, webdevelopment, webapplicaties, webshops en hosting. We werken al jaren naar volle tevredenheid samen. De bouw van jouw nieuwe website wordt dus tot in detail professioneel uitgevoerd!


Gratis brainstormsessie

Je bent ondernemer en wil graag een professionele bedrijfsuitstraling. Als je wilt weten wat ik hierbij voor jou kan betekenen kun je een gratis brainstormsessie bij mij inplannen. Tijdens deze één uur durende sessie denk ik met jou mee over waar je staat als bedrijf en wat jou gaat helpen een nieuwe en/of betere uistraling te realiseren. Bel me om een afspraak te maken: 0118 707070, mailen kan ook: info@yessika.nl.


VIP-dag

Er zijn klanten waarbij ik dieper moet graven om erachter te komen wie ze zijn, wat bij ze past en welke doelgroep ze het liefst willen aanspreken. Sinds kort kun je bij mij ook een VIP-dag afnemen, waarbij je een hele werkdag mijn onverdeelde aandacht krijgt en waarbij we flinke stappen kunnen zetten.

Wat gaan we tijdens zo’n dag precies doornemen?

Waar ben je nu tevreden over m.b.t. de uitstraling van je bedrijf?
Wat moet er absoluut anders?
Wat is jouw identiteit?
Wie is jouw specifieke doelgroep en hoe bereik je die?
Welke uitstraling past daarbij? Denk aan logo, lettertypes, kleuren, beeldmateriaal

Aan de hand van deze VIP-dag stellen we jouw persoonlijke bedrijfsprofiel op en ga ik kijken welke uitstraling daarbij hoort. Je ontvangt een aantal dagen na deze VIP-dag van mij een moodboard met allerlei ingrediënten voor je nieuwe huisstijl. Vervolgens maak ik een prijsvoorstel voor je, voor het realiseren van een compleet nieuwe bedrijfsuitstraling en alles wat daarbij hoort.

Lees hier hoe Wim zijn VIP-dag ervaarde

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?
Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of een afspraak!